Voeding

We zijn de laatste jaren steeds meer bezig met ons welzijn en hoe we dat kunnen verbeteren. We worden namelijk wel ouder dan vroeger, maar dat is niet altijd in gezonde omstandigheden. Voeding speelt daar een hele belangrijke rol in. De juiste voedingskeuze in combinatie met een goed bewegingsplan is een onmisbaar (preventief) onderdeel voor je welzijn en gezondheid. En daar kan je voor een groot deel zelf invloed op uitoefenen.

We krijgen vaak te weinig van de goede voedingsstoffen en teveel van de verkeerde stoffen binnen

Daarnaast wordt ons lichaam ook vaak extra belast, door o.a. stress, roken, alcohol en medicijngebruik. Hierdoor is de kans groot dat je lichaam uit balans raakt. En dat kan er weer voor zorgen dat je bijvoorbeeld vermoeid bent, dips hebt, je niet vitaal voelt, dat je gewicht verandert, of dat je lichamelijke klachten krijgt.

Het binnenkrijgen van alle benodigde voedingsstoffen is essentieel voor de werking van alle processen in je lichaam. De uitgebalanceerde voedingsproducten van Herbalife kunnen je helpen bij het binnenkrijgen van al deze benodigde stoffen. Wanneer je je lichaam namelijk dagelijks voorziet van de noodzakelijke voedingsstoffen, kan je lichaam in balans komen en wordt het zelfgenezend proces van je lichaam geactiveerd. Uit eigen ervaring en de ervaringen de mensen die wij in de afgelopen jaren hebben begeleid, blijkt dat men zich hierdoor veel vitaler en beter gaat voelen.

Persoonlijke begeleiding is de sleutel tot succes

Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen. De persoonlijke samenwerking zorgt ervoor dat je jouw persoonlijke programma eigen maakt en volhoudt, je gemotiveerd blijft, en je een stok achter de deur hebt. Om zo uiteindelijk de door jou gewenste resultaten te bereiken!

Benieuwd naar wat onze begeleiding voor jou zou kunnen betekenen?
Dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende OntbijtCheck; een kennismaking inclusief meer informatie over het belang van een uitgebalanceerd ontbijt, en tevens de mogelijkheid het 6-daagse proefpakket te ervaren

Herbalife Haarlem Heemstede