Over ons

Welkom op de website van Lifestyle Center Haarlem. Wij zijn Annemarie Dohmen en Kim van der Laan, beiden al enige tijd werkzaam als zelfstandig Voedings- en Lifestylecoach, en wij hebben in januari 2016 de kans aangegrepen om samen te gaan werken en onze krachten zo te bundelen.

Als Herbalife coach mogen we al jaren grote impact maken op de gezondheid en het leven van mensen, door het bieden van hoogkwalitatieve voeding en een unieke zakelijke mogelijkheid.
Voeding zorgt voor 80% van je resultaat en is daarmee 4x (!) zo effectief als sporten. Dat, in combinatie met het ideaal ontbijt van Herbalife, zorgt voor uitzonderlijke gezondheidsresultaten. En daar doen wij het voor!

Zelf hebben wij dit jaren geleden voor het eerst aan den lijve ondervonden, en binnen no time de positieve resultaten ervan mogen ervaren. Voor ons allebei heeft het zo’n groot verschil in kwaliteit van leven gebracht, dat we hebben besloten hier ons werk van te maken en anderen die ook klaar zijn voor verandering hiermee te helpen. Wat we nog steeds elke dag met plezier doen!

 

herbalife-haarlem

Annemarie Dohmen en Kim van der Laan

herbalife-logo

 

Herbalife, Haarlem, Heemstede, coach, Lifestyle Center           Herbalife, Haarlem, Heemstede, coach, FitCheck, Lifestyle Center