Ervaringen

Herbalife shakes Haarlem

Herbalife shakes Haarlem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Debbie (27): Het proefpakket heeft al snel gezorgd voor minder snacktrek en meer verzadiging. Het vulde mij veel meer en beter dan mijn ontbijt met havermout, terwijl het niet zwaar op de maag ligt. Mijn dips werden minder, waardoor mijn energie nu constant en ook hoger is.

Femke (28): Ik heb een tarwe-intolerantie, en ontbijt slecht. Door de speciale Free From shake van Herbalife  (glutenvrij, lactosevrij, sojavrij) heb ik een snelle en makkelijke start van de dag, en krijg ik een boost aan voedingsstoffen binnen waar ik de hele dag profijt van heb. Heel fijn!

Simone (26): Mijn energie gaf ik een 5. ‘s Avonds wilde ik vooral op de bank zitten of vroeg naar bed. Tijdens de zes dagen van het proefpakket merkte ik al snel dat ik die behoefte niet meer had, ik wilde dingen ondernemen, want ik had energie over na een dag werken!

Peter (58): Mijn vrouw en ik zaten ‘s avonds altijd met onze ogen dicht op de bank, maar al snel merkten we al dat onze ogen open bleven. Ook gaat het sporten lekkerder dan we gewend waren.

Debby (34): Ik ontbeet nooit en ik vind veel dingen niet lekker, maar dit ontbijt vind ik wel lekker. Het verzadigt ook goed en lang.

Nathalie (30): Voor mijn werk als stewardess is het een uitdaging om regelmatig en gezond te eten. Het proefpakket en daarna het ontbijtprogramma is voor mij dan ook een uitkomst: altijd een snelle voedzame maaltijd binnen handbereik, die makkelijk te maken is. Waar ik ook ben ter wereld.

Stephanie (31): Ik wilde me graag fitter voelen, lekkerder in mijn vel en daarnaast ook afslanken. Na de start met het proefpakket merkte ik snel verschil in energie, en ook al in centimeters. Ik ben daarna doorgegaan met het afslankprogramma, en ben nu al veel centimeters kwijt. En dat terwijl ik nu juist meer eet dan voorheen!

Jan (69): Als ik ‘s morgens vroeg ging hardlopen nam ik altijd meerdere boterhammen als ontbijt en moest ik echt wel dik een uur wachten voordat ik kon gaan. Ik verwachtte dat het proefpakket niet genoeg zou vullen vergeleken met al dat brood, maar dat deed het echt wel. Het voedt en voelt tegelijkertijd licht aan, waardoor ik korter na mijn ontbijt kan gaan hardlopen. En leuk voor erbij, was ik binnen twee weken twee kilo kwijt!

 

 

 

Disclaimer
Herbalife is géén medicijn, maar ‘gewoon’ gezonde voeding in een ideale samenstelling. Samen met een gezonde en actieve leefstijl kan dat leiden tot bovengenoemde resultaten. Naast het Herbalife programma wordt er ook aandacht geschonken aan o.a. gezonde eetmomenten, beweging, en voldoende water drinken op dagelijkse basis.