Beweging

Of je nu sport in de sportschool, naar je werk fietst of een stevige wandeling maakt… Dagelijks minimaal 30 minuten bewegen is noodzakelijk voor een gezond werkend lichaam.

Voordelen van dagelijks bewegen:
Het helpt je om beter in vorm te blijven en je postuur te verbeteren. Het kan mogelijke gezondheidsproblemen verminderen. Het houdt jouw cardiovasculaire systeem intact, het versterkt de spieren en verbetert de lenigheid van je lichaam. Beweging verbetert tevens de alertheid en kan je helpen bij een betere productiviteit op de werkplek. En beweging gedurende de dag kan ervoor zorgen dat je `s nachts beter slaapt..

Door actief te zijn komt er endorfine vrij waardoor je je blijer en positiever voelt, en lekkerder in je vel zit

Of je nu 20 of 50 jaar oud bent; iedereen kan beginnen met een bewegingsprogramma. Het is nooit te laat om te starten.

Door sporten wordt het lichaam zwaarder belast dan normaal. Of je nu recreatief sporter bent of intensief (top)sporter, wij kunnen je helpen met een op maat gesneden voedingsprogramma voor het gewenste resultaat. Door inzichtelijk te maken wat de werkelijke voedingswaarde van je huidige voedingspatroon is, krijg je exact te zien waar ruimte voor verbetering is voor de beste prestatie.

Iedere dinsdag om 19.30 uur kun je meedoen met onze PowerWalk Basic Bootcamp: conditionele en spierversterkende Power-oefeningen met tussendoor (als actieve rust) up tempo wandelen, in het bos naast het Lifestyle Center. Samen op een leuke manier sporten dus. Get fit the fun way! Klik hier voor meer informatie.

 

Herbalife Haarlem, Herbalife Heemstede, gezond afvallen, afvallen met shakes